Salutació de l'Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Avui m’adreço a vosaltres tot començant una nova etapa, si bé marcada per uns fets extraordinaris, ha de suposar un període de convivència pacífica entre tots i totes.

No volem retrets, ni situacions crispades. Volem treballar, amb sentit de poble i en el seu únic i exclusiu interès. El dia a dia del municipi s’ha reiniciat amb ganes. El nostre treball va adreçat a tothom, de forma col·lectiva i personal, amb l’objectiu de solventar tota problemàtica que es pugui generar, i estant a la disposició de tota la ciutadania.

Volem donar valor a totes i cadascuna de les tasques que es duen a terme per part de tothom, agraint el sentiment de fer poble, potenciant la col·laboració, la unitat i l’ esforç de les diferents entitats.

Volem treballar per tots i totes, per implicar a tota la ciutadania en els projectes municipals, seguint els criteris de plantejament i execució que més beneficiïn i prioritzant sempre els interessos del poble.

Agraïm les mostres de suport rebudes,i reiterem que estem al servei de tothom. El nostre compromís amb el municipi no és partidista , sinó que és integrador i transversal.

Atentament,

Jaume Romeu i Cruells - Alcalde

Darrera actualització: 04.03.2021 | 10:05
Darrera actualització: 04.03.2021 | 10:05