Decidexi Montesquiu

Què és decideix Montesquiu?


És una plataforma que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania per facilitar al màxim l’accés a la participació i per compartir els processos participatius que s’iniciïn des del consistori.

La plataforma permet que de manera senzilla es puguin dur a terme consultes i votacions ciutadanes i es puguin fer aportacions i propostes als processos participatius oberts.


Com participar-hi?

Per participar en els processos actius, primer caldrà registrar-se a l'APP de l'Ajuntament de Montesquiu per Android o IOS aportant el nom, DNI, adreça de correu electrònic i telèfon mòbil. El programa comprovarà automàticament que les dades introduïdes en el registre coincideixen amb el cens i en aquest cas el registre quedarà formalitzat podent participar en qualsevol dels processos participatius o consultes obertes.

Com a norma general, podran participar en les votacions i processos participatius totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi; no obstant, cada procés podria tenir les seves pròpies característiques seguint el Reglament de Participació aprovat per l’Ajuntament de Montesquiu.

Darrera actualització: 25.03.2021 | 09:34
Darrera actualització: 25.03.2021 | 09:34