Participació ciutadana

En el passat ple municipal del dia 1 de desembre de 2020 es va aprovar el Reglament de participació ciutadana de Montesquiu amb els vots a favor de Som Montesquiu, Junts per Montesquiu i l'abstenció d'Esquerra AM.

Aquest Reglament, té l'objectiu d'implicar als veïns i veïnes en els objectius col·lectius de poble i oferir-los diferents mecanismes per a decidir el futur del municipi, ser més protagonistes en l'acció del govern i més partícips del dia a dia municipal, podent promoure diferents processos per iniciativa ciutadana.

En el reglament es creen diferents mecanismes participatius dels quals en destaquen les consultes per via de referèndums, els pressupostos i processos participatius, els consells municipals i la participació en els plens per part de la ciutadania.

Avui en dia, limitar-se a què la ciutadania voti als representants cada 4 anys, és totalment insuficient, i és per això, que us animem a prendre part dels diferents processos participatius que iniciarem aquest pròxim 2021, i així poder construir entre tots un Montesquiu a la mida de tothom.

 

Darrera actualització: 5.04.2022 | 14:49