Notícies

 • Cartell mulla't per l'esclerosi múltiple Mulla't per l'esclerosi múltiple 9 de juliol de 2020

  💦Aquest diumenge, la piscina municipal de Montesquiu participarà a la campanya "Mulla't" de la Federació d'Esclerosi Múltiple.

 • Fotografia talús C-17z La rotonda de Montesquiu direcció Ripoll seguirà tancada esperant l'estudi de viabilitat d'un nou ramal. 6 de juliol de 2020

  👥 El divendres 26 de juny, l'Alcalde i el regidor d'obres de Montesquiu, juntament amb altres alcaldes del Bisaura, van realitzar una reunió amb representants del Departament de territori i sostenibilitat de la Generalitat, la delegada del Govern a les comarques centrals i diferents tècnics i geòlegs encarregats de redactar l'estudi tècnic d'actuació al talús de la c17-z en la incorporació cap a Ripoll tallada des del temporal Glòria.

 • Residència Els Tells La Residència Els Tells, canviarà d'empresa gestora a partir del 15 de juliol. ⠀ 3 de juliol de 2020

  🏩 La Residència Els Tells, després de més de 20 anys gestionada per la fundació privada Can Pedró, canviarà d'empresa gestora a partir del 15 de juliol.

 • Fotografia pont del Castell de Montesquiu Novetats pas alternatiu obres pont del Castell de Montesquiu 1 de juliol de 2020

  🆕 Les obres del pont del Castell que havien de començar el dilluns 29 de juny, s’han aplaçat uns dies arrel de la petició de l’Ajuntament de no tallar el pont fins a disposar de solucions concretes de connexió amb Sant Quirze de Besora.

 • El Bibliobó torna Torna el Bibliobús 1 de juliol de 2020

  🚌 Aquest dimecres 1 de juliol el Bibliobús Tagamanent reprendrà el seu servei a Montesquiu, de 17 a 18:30h.

 • Ajuntament i bandera LGTBI Els nostres drets són els vostres drets, el meu orgull és el teu orgull! 28 de juny de 2020

  🌈 Avui, dia 28 de juny, commemorem el dia Internacional de l'Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual sota el lema "Els nostres drets són els vostres drets, el meu orgull és el teu orgull!” i ens sumem a la declaració institucional d' @aferssocialscati fem pròpies les reivindicacions @consellnacionallgbti#orgull2020 #orgulldepaís .

 • Roebertura consultori mèdic Reobertura consultori mèdic 26 de juny de 2020

  🩺 El Consultori Mèdic de Montesquiu, reobre els seus serveis els divendres de 8h a 15h.

 • Enquesta ús pont del castell Obres al pont del Castell de Montesquiu 26 de juny de 2020

  🗒️El dilluns 29 de juny, comencen les obres d'ampliació del Pont d'accés als Castell de Montesquiu per part de la Diputació de Barcelona.

 • Obrim el castell Reobre les portes el Castell de Montesquiu 26 de juny de 2020

  Parc del Castell de Montesquiu ‼️ O B R I M  el  C A S T E L L‼️  4  D E  J U L I O L

 • Llar d'infants Els Putxinel·lis Modificació de les ordenances fiscals de la Llar d'Infants Els Putxinel·lis 22 de juny de 2020

  El ple de l’Ajuntament de Montesquiu del passat 12 de juny va aprovar una modificació de les ordenances fiscals de la Llar d’infants Els Putxinel·lis.

 • Pressupost 2020 Aprovació inicial del pressupost municipal per a l'exercici 2020 19 de juny de 2020

  📑 El ple de l’Ajuntament de Montesquiu va aprovar inicialment el pressupost municipal per l’any 2020 amb els vots a favor dels dos partits de l’equip de govern, Junts per Montesquiu (2) i Som Montesquiu (2) i amb els vots en contra del partit de l’oposició d'Esquerra Republicana de Catalunya (2)

  ✔️El pressupost 2020 està marcat per l’afectació de la covid19 i té una clara línia social amb l’objectiu de posar l’Ajuntament al servei dels nostres veïns i veïnes.

 • Bonificacions covid-19 Pla de Xoc per Covid-19 17 de juny de 2020

  El Ple Municipal va aprovar el pasast 16 de juny de 2020, un Pla de Xoc pel Covid-19 de 15.600€ en ajudes directes a persones i comerços de Montesquiu amb els vots favorables de tots els grups municipals.

  📑 El Pla, recull 3 ajudes:

  1) Ajuda a persones acomiadades o en ERTO/ERO
  2) Ajuda a comerços i professionals amb establiments tancats a Montesquiu
  3) Ajuda a persones i famílies abonades a la piscina

  🖥️ Podeu consultar les bases  i sol·licitar les ajudes de manera telemàtica al següent enllaç (adjuntant la documentació necessària) o presencialment a les oficines muncipals (amb cita prèvia) 

 • Normativa piscina COVID-19 Estiu 2020 - Piscina municipal 17 de juny de 2020

  Teniu ganes d'estiu? 🏊‍♀️Us detallem tota la informació de la Piscina Municipal per la temporada 2020: calendari, horaris, funcionament i preus.

   

 • Oferta treball piscina Oferta d'ocupació - 2 places laborals temporals per a la piscina municipal 9 de juny de 2020

  Oferta de treball a Montesquiu! 

  👥 2 places laborals temporals per la piscina d'estiu municipal.

  🎫 Tasques d'atenció al públic, venda d'entrades i control d'accés d'aforament amb informació de les mesures sanitàries i de prevenció de la COVID-19, control del compliment de les mesures de seguretat,  desinfecció i neteja del recinte, els vestuaris i lavabos.

  🗓️ Contracte de l'1 juliol al 31 d'agost.

  ⏲️ 28'5hores setmanals amb torns rotatius.

  ⌛Sol·licituds de manera telemàtica a través de la web o presencialment amb cita prèvia a l'oficina municipal fins al 18 de juny.

 • Aprovació del Codi ètic de l'Ajuntament de Montesquiu 4 de juny de 2020

  L'Ajuntament de Montesquiu el passat 2 de juny, en el ple municipal, va aprovar al ple municipal el Codi Ètic amb els 4 vots a favor de l'equip de govern (Junts per Montesquiu i Som Montesquiu) i les 2 abstencions de l'oposició (Esquerra Montesquiu).

  👥El codi ètic és un recull de principis i models de conducta desitjables i s'ha realitzat amb l'objectiu d'impulsar una cultura ètica en la manera de treballar i organitzar-se al consistori.

  📑Determinarà els principis de bon govern que han de servir per fomentar una millor actuació de l'Ajuntament de Montesquiu en el seu dia a dia.

 • Aprovació del Pla d'actuació Municipal 2020 - 2027 3 de juny de 2020

  🆕 El ple de l'Ajuntament de Montesquiu va aprovar ahir el Pla d'Actuació Municipal (PAM) per als propers 7 anys amb els vots a favor de Som Montesquiu (2) i Junts per Montesquiu (2) i en contra d'Esquerra Montesquiu (2).

  📑 El PAM és un document estratègic i de planificació que defineix quins són els objectius i les línies a seguir més rellevants per configurar l'acció de govern al poble i  mostrar de forma clara els compromisos del govern amb la ciutadania.

  👥 És un document viu i dinàmic que es pot millorar amb les revisions i propostes que sorgeixen de la ciutadania.

   

   

 • Cita prèvia OAC Reobertura Oficina d'atenció al ciutadà 28 de maig de 2020

  L’atenció ciutadana de l’Ajuntament es realitza prioritàriament de forma telemàtica o telefònica, i presencialment amb cita prèvia.

 • Calendari fiscal 2020 Nou calendari fiscal 2020 14 de maig de 2020

  S'han modificat els terminis de pagament del calendari fiscal 2020 a causa del COVID-19

 • Preinscripció curs 2020-2021 Preinscripció escolar curs 2020-2021 10 de maig de 2020

  Informació per a la preinscripció escolar per al curs 2020-2021

 • L'Ajuntament Informa núm 1. L'Ajuntament Informa 30 de març de 2020

  🗞️ Montesquiu estrena "l'Ajuntament informa", la nova eina d'informació periòdica municipal que recull l'actualitat del municipi i neix com a resposta al compromís adoptat en el nou pacte de govern, de donar informació transparent als veïns i veïnes.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49