Notícies

 • Oferta treball piscina Oferta d'ocupació - 2 places laborals temporals per a la piscina municipal 9 de juny de 2020

  Oferta de treball a Montesquiu! 

  👥 2 places laborals temporals per la piscina d'estiu municipal.

  🎫 Tasques d'atenció al públic, venda d'entrades i control d'accés d'aforament amb informació de les mesures sanitàries i de prevenció de la COVID-19, control del compliment de les mesures de seguretat,  desinfecció i neteja del recinte, els vestuaris i lavabos.

  🗓️ Contracte de l'1 juliol al 31 d'agost.

  ⏲️ 28'5hores setmanals amb torns rotatius.

  ⌛Sol·licituds de manera telemàtica a través de la web o presencialment amb cita prèvia a l'oficina municipal fins al 18 de juny.

 • Aprovació del Codi ètic de l'Ajuntament de Montesquiu 4 de juny de 2020

  L'Ajuntament de Montesquiu el passat 2 de juny, en el ple municipal, va aprovar al ple municipal el Codi Ètic amb els 4 vots a favor de l'equip de govern (Junts per Montesquiu i Som Montesquiu) i les 2 abstencions de l'oposició (Esquerra Montesquiu).

  👥El codi ètic és un recull de principis i models de conducta desitjables i s'ha realitzat amb l'objectiu d'impulsar una cultura ètica en la manera de treballar i organitzar-se al consistori.

  📑Determinarà els principis de bon govern que han de servir per fomentar una millor actuació de l'Ajuntament de Montesquiu en el seu dia a dia.

 • Aprovació del Pla d'actuació Municipal 2020 - 2027 3 de juny de 2020

  🆕 El ple de l'Ajuntament de Montesquiu va aprovar ahir el Pla d'Actuació Municipal (PAM) per als propers 7 anys amb els vots a favor de Som Montesquiu (2) i Junts per Montesquiu (2) i en contra d'Esquerra Montesquiu (2).

  📑 El PAM és un document estratègic i de planificació que defineix quins són els objectius i les línies a seguir més rellevants per configurar l'acció de govern al poble i  mostrar de forma clara els compromisos del govern amb la ciutadania.

  👥 És un document viu i dinàmic que es pot millorar amb les revisions i propostes que sorgeixen de la ciutadania.

   

   

 • Cita prèvia OAC Reobertura Oficina d'atenció al ciutadà 28 de maig de 2020

  L’atenció ciutadana de l’Ajuntament es realitza prioritàriament de forma telemàtica o telefònica, i presencialment amb cita prèvia.

 • Calendari fiscal 2020 Nou calendari fiscal 2020 14 de maig de 2020

  S'han modificat els terminis de pagament del calendari fiscal 2020 a causa del COVID-19

 • Preinscripció curs 2020-2021 Preinscripció escolar curs 2020-2021 10 de maig de 2020

  Informació per a la preinscripció escolar per al curs 2020-2021

 • L'Ajuntament Informa núm 1. L'Ajuntament Informa 30 de març de 2020

  🗞️ Montesquiu estrena "l'Ajuntament informa", la nova eina d'informació periòdica municipal que recull l'actualitat del municipi i neix com a resposta al compromís adoptat en el nou pacte de govern, de donar informació transparent als veïns i veïnes.

 • TANCAMENT DE L'OFICINA DE L'ORGT 27 de març de 2020

  D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel govern de l’estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus covid-19,  i  amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia,  les instal·lacions de l’organisme de gestió tributària  (oficines centrals i territorials i punts d'informació),  romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.

 • Protocol prevenció coronavirus Montesquiu Informació i protocol de l'Ajuntament de Montesquiu per a la prevenció i la reducció de les conseqüències causades pel Coronavirus 12 de març de 2020

  L’AJUNTAMENT DE MONTESQUIU ACTIVA UN PROTOCOL PER PREVENIR EL CONTAGI DEL CORONAVIRUS SARS-COV-2

 • Marxa nòrdica Rutes guiades de marxa nòrdica 2020 2 de març de 2020

  Ja tenim a punt la programació de rutes de marxa nòrdica 2020 per la Vall del Ges, Orís i Bisaura que començaran el diumenge 15 de març!

  INSCRIPCIONS:  https://tincticket.com/marxanordica2020

 • Acord de Govern municipal entre Junts per Montesquiu i Som Montesquiu 27 de febrer de 2020

  📄🖋Aquest és l'acord que els grups de Junts per Montesquiu i Som Montesquiu van signar per formar govern i traçar les línies estratègiques que executin l'acció política a Montesquiu pels propers anys.

 • Participa a l'elaboració del Pla Local de Joventut 2019-2022 13 de febrer de 2020

  Per la fase 2 de l'elaboració del Pla Local de Joventut, s'han dissenyat dues enquestes: una dirigida a menors i una altra dirigida a majors d'edat.

 • Renúncia al càrrec d'alcaldessa i equip de govern 7 de febrer de 2020

  Us comunico que m'han obligat a renunciar al càrrec d'alcaldessa, estic trista i molt decebuda de comprovar que realment hi ha gent que vol fer mal, em costa creure-ho, però és cert.
  Em sap greu per tot el poble, per les companyes i companys de l'Ajuntament i per les 195 persones que van confiar en nosaltres, us asseguro que en aquestes circumstàncies és impossible complir amb el compromís. No hem tingut temps de fer res del que ens havíem proposat, tot han estat acusacions i retrets, sense pensar en el benefici de tots.[...]

  [...]Per últim, això no és un adéu, sinó un a reveure. Som gent del poble i, per al poble hi seguirem participant i col·laborant per a un Montesquiu millor. Quan vam començar aquesta aventura, no ens pensàvem que podria tenir aquest final

 • Cartell Montesquiu informa Nou canal d'informació via WhatsApp 3 de desembre de 2019

  Montesquiu informa

 • Comunicat en resposta a la sentència del tribunal suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l'autodeterminació 17 d'octubre de 2019

  COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE MONTESQUIU, EN NOM DELS TRES GRUPS MUNICIPALS, EN RESPOSTA A LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM I PER DEMANAR L’AMNISTIA PER A LES PERSONES PRESES POLÍTIQUES CATALANES I EN DEFENSA DEL DRET A L’AUTODETERMINACIÓ

 • L'Ajuntament de Montesquiu en contra de la sentència del procés 14 d'octubre de 2019
 • Cartell sortida portaventura Sortida Jove de tardor 2019: PortAventura 10 d'octubre de 2019

  El projecte de Sortida Jove de tardor a PortAventura és un projecte mancomunat que s’ofereix al Bisaura i Orís, i Osona Centre. Aquesta activitat, que es durà a terme el 9 de novembre va dirigida a joves majors de 13 anys (nascuts al 2006) per tal de que tinguin una alternativa d’oci subvencionada, en part, per els ajuntaments col·laboradors del Bisaura i Orís, i Osona Centre.

 • Aprovació del Pla Intern d'Igualtat de Gènere (2019-2023) 8 d'octubre de 2019

  En el darrer ple ordinari, del passat 3 d’octubre de 2019, es va aprovar el primer Pla Intern d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Montesquiu 2019-2023, un document elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • Cartell 8a fira de la nou 8a Fira de la Nou - 20 d'octubre 1 d'octubre de 2019

  El dia 2 0 d’octubre tindrà lloc una nova edició de la Fira de la Nou de Montesquiu, amb diferents propostes relacionades amb aquest fruit de temporada. El diumenge a partir de les 12 del migdia tindrà lloc la novetat d’enguany, el Tastet de tapes.

  La Fira de la Nou de Montesquiu arriba a la 8a edició presentant una de les novetats important, la 1a exhibició de vehicles antics i clàssics amb vehicles al carrer Plaçola. Es mantindrà el típic tastet de tapes però enguany canviant el format i fent-ho a partir de les 12 del migdia amb tot de propostes culinàries elaborades amb nous, de la mà de diferents establiments del poble mateix i de tota la zona del Bisaura. Cada tapa tindrà un preu de 2 euros o també hi ha la possibilitat de comprar un paquet de 5 tapes al preu de 8 euros.

 • Parc del Castell de Montesquiu Activitats de tardor 2019 al Castell de Montesquiu 27 de setembre de 2019

  ACTIVITATS DE TARDOR 2019 CASTELL DE MONTESQUIU

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49