Consultori mèdic local

Horaris d’obertura del centre:

  • Dilluns de 14h a 20h
  • Dimarts, dimecres i divendres de 08h a 14h
  • Dijous tancat

Medicina General [Professionals i horaris]

Visites al centre i a domicili. Atenció i seguiment de malalties agudes i cròniques (diabetis, hipertensió arterial, obesitat, hipercolesterolèmia, malalties respiratòries cròniques, etc). Programa d’atenció domiciliària de malalts crònics amb problemes de desplaçament al centre. Atenció a la salut mental. Atenció comunitària (xerrades, tallers, etc). Activitats preventives (programa d’activitats preventives i promoció de la salut, vacunacions, educació sanitària, consells de salut). Control i seguiment de tractaments anticoagulants (Sintrom®). Crioteràpia (tractament de lesions dermatològiques). Cirurgia menor dermatològica.

Infermeria [Professionals i horaris]

Visites al centre i a domicili. Atenció de patologies agudes protocolitzades. Atenció i seguiment de malalties agudes i cròniques (diabetis, hipertensió arterial, obesitat, hipercolesterolèmia, malalties respiratòries cròniques, etc). Programa d’atenció domiciliària de malalts crònics amb problemes de desplaçament al centre. Programa “Salut i Escola” (suport i assessorament en temes de salut, vacunacions escolars). Atenció comunitària (xerrades, tallers, etc). Activitats preventives (programa d’activitats preventives i promoció de la salut, vacunacions, educació sanitària, consells de salut). Control i seguiment de tractaments anticoagulants (Sintrom®).

Pediatria [Professionals i horaris]

Visites al centre i a domicili. Atenció i seguiment de malalties agudes i cròniques. Programa de seguiment del nen sa (protocol d’activitats preventives i de promoció de la salut a l’edat pediàtrica). Programa “Salut i Escola” (suport i assessorament en temes de salut, vacunacions escolars). Atenció a la salut mental. Crioteràpia (tractament de lesions dermatològiques).

Unitat d’atenció al ciutadà [Professionals i horaris]

Informació general dels serveis assistencials. Programació de visites als centres de l’ABS i a altres centres i serveis concertats. Lliurament de comunicats d’incapacitat temporal (IT). Tràmits administratius diversos (assignació i canvis de metge i infermera, sol·licituds de targeta sanitària individual (TSI), validació sanitària de les receptes que ho requereixen, etc).

 

ALTRES SERVEIS AL CAP DE SANT QUIRZE

Llevadora [Professionals i horaris]

Planificació familiar. Seguiment de l’embaràs. Prevenció oncològica. Prevenció i tractament de les malalties de transmissió sexual (MTS).

Odontologia [Professionals i horaris]

Tractament de processos aguts odontològics (infeccions, traumatismes, ferides i lesions de la mucosa oral, etc). Exodòncies (extracció de peces dentals). Prevenció odontològica en dones embarassades (consells, fluorització, etc). Tractaments preventius en infants (fluorització, obturacions, segellat de fisures, etc).

Treball social [Professionals i horaris]

Identificació i avaluació de les necessitats socials i familiars. Intervenció en la disfunció social/familiar per recuperar o preservar un funcionament social òptim. Aportació de la valoració i el diagnòstic social al diagnòstic integral de la salut. Assessorament, informació i facilitació de l’accés a serveis i recursos del benestar. Tramitació de sol·licituds de recursos públics amb criteris professionals. Participació en taules i plataformes existents a la comunitat per tal de donar a conèixer i millorar l’atenció a persones amb problemes de salut. Coordinació amb serveis i institucions de la comunitat per a millorar l’accés als serveis i recursos del benestar. Contribució a la detecció de noves necessitats socials en persones amb problemes de salut. 

EN CAS D'URGÈNCIES

Feiners (de 8 a 20h) CAP SANT QUIRZE DE BESORA Telf. 93.852.90.54

Dissabtes, diumenges i festius ( de 8 a 20h) CAP TORELLÓ Telf. 93.850.48.41

Nits (de 20h a 8 del matí) PAC VIC (CAP OSONA O HOSPITAL GENERL DE VIC)

Plaça de la República, 1-2 Baixos - 08585 Montesquiu - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 529 068
Adreça electrònica: eapstquirze.cc.ics@gencat.cat
Lloc web: eapsantquirzedebesoraics.wordpress.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 2.02.2023 | 14:55