Resum del ple ordinari municipal de 5 d'abril de 2022

Dimecres, 6 d’abril de 2022
  1.  En el primer punt, es va aprovar l'acta de la sessió anterior per unanimitat.
  2. Al segon punt, es va aprovar l'acord de delegació de competències al Consell Comarcal per la recollida de residus, la qual serà porta a porta a partir d'inicis de l'any vinent i la recollida de voluminosos i deixalleria mòbil. El punt es va aprovar amb els vots a favor de Som Montesquiu i Junts per Montesquiu i l'abstenció d'Esquerra Montesquiu.
  3. En el tercer punt, es va prorrogar el conveni amb el Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura per unanimitat, prorrogant així els serveis tècnics de Medi ambient.
  4. En el quart punt, es va aprovar la representació de l'Ajuntament a la Mancomunitat del Bisaura i Alt Lluçanès, a través de la qual es gestiona la residència Els Tells. El representant de l'Ajuntament continuarà essent l'actual tinent d'alcalde. El punt es va aprovar amb els vots a favor de Som Montesquiu i Junts per Montesquiu i l'abstenció d'Esquerra Montesquiu.
  5. En el cinquè punt, es va aprovar per unanimitat una moció conjunta dels tres grups contra l'exclusió financera.
  6. El Ple va continuar donant compte dels decrets d'alcaldia i de les juntes de govern i va finalitzar amb l'espai de precs i preguntes.
Podeu visualitzar el vídeo del ple al canal de YouTube de l'Ajuntament de Montesquiu.
Darrera actualització: 8.04.2022 | 06:50