Tornen Les Malediccions al Castell de Montesquiu

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 00:00

El proper 7 de novembre tornen Les Malediccions del Castell de Montesquiu, que tindran lloc els dissabtes i diumenges de novembre a les 17 h a les dependències del castell

Amb l’objectiu de potenciar l’oferta cultural del territori, des del 2017 té lloc durant la tardor aquesta producció de la companyia torellonenca Teatre EsSela, una aposta renovadora i diferent amb l’objectiu de donar alternatives de programació cultural al divers públic del Parc del Castell de Montesquiu.  

Les Malediccions del Castell de Montesquiu és pròpiament una teatralització dins les dependències del castell.  En aquest espectacle podreu gaudir de disciplines molt diverses; hi trobareu dansa, monòlegs, diàlegs, treball plàstic i audiovisual… un treball molt complet de la companyia Teatre eSseLa que uns quants afortunats podran gaudir, ja que recordem que l’aforament és limitat.

Les malediccions és un espectacle itinerant per diverses dependències del castell a la recerca dels esperits, ànimes, aparicions, espectres, fantasmes i ectoplasmes que hi perviuen, de tots els “ectoplastes” posseïts, maleïts, malparits, malvats, perversos, degenerats, depravats i bastards que hi han viscut. No és un espectacle de por, és un espectacle heterogeni, divertit, que juga amb els sentits i les reaccions del públic, en uns espais amb segles a les seves parets que podrien parlar d’històries que, potser, superarien la ficció.

Degut a la situació actual  i per seguretat, les visites tindran un aforament màxim de 20 persones i una durada de 70 minuts. L’espectacle compleix totes les mesures sanitàries vigents sobre la COVID-19.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció, guions i dramatúrgia:   Pep Tines i Cacu Prat (Teatre eSseLa)
Intèrprets: Mireia Illamola, Gisel·la Solà, Ferran Colom.
Creació  vídeo: Cèlia Martínez
Vestuari: Mª  Àngels Pladevall
Atrezzo: Cèlia Martínez
Disseny Gràfic: Control Z comunicació
Il·lustracions material gràfic: Eli Soler
Producció executiva:   Maribel Picapiedra
Producció: Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

COMPRA D’ENTRADES

Darrera actualització: 20.10.2020 | 10:31