Sant Jordi a Montesquiu

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 00:00

Els actes presencials de Sant Jordi que hi havia programats pel divendres 23 d'abril han quedat anul·lats pel confinament dels nens i nenes de l'escola de Montesquiu i per l'augment en les últimes setmanes de la covid-19 al nostre poble.

Tot i això, us animem a participar a les dues propostes des de casa!

 

Des de l'Ajuntament, teníem moltes ganes d'oferir a les veïnes i veïns un Sant Jordi ple d'actes, cultura i llibres, amb un programa d'actes molt complet i poder gaudir d'una de les festes més representatives del nostre país.

Tot i les ganes i la feina feta en preparar-ho tot, creiem que és moment de ser previsors i responsables i esperem, ben aviat, tornar a gaudir d'actes festius i culturals presencials.

Després d'anul·lar els actes presencials de Sant Jordi, us animem a participar de dues propostes des de casa!

Suma't al bookface! Una tendència literària que consisteix en fer-se una foto amb un llibre fusionant-se amb la portada.

Engalana la façana! Guarneix finestres i balcons amb motius de la llegenda de Sant Jordi: dracs, llibres, roses, cavallers o princeses. Aprofiteu el material que tingueu a casa i compartiu les vostres creacions!

Animeu-vos i envieu els bookface o les vostres decoracions al 648 091 611 i la compartirem a les xarxes socials de l'Ajuntament!

Darrera actualització: 21.04.2021 | 08:28

Imatges