Rutes de marxa nòrdica 2021

Dimarts, 2 de març de 2021

Des del Parc del Castell de Montesquiu s’impulsa aquest projecte amb l’objectiu de descobrir racons singulars de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i de L’EIN serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.

PROGRAMA 2021

INSCRIPCIONS

Les rutes passen per tots els municipis que formen part del Consorci de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura. Es duen a terme entre els mesos de març i novembre anualment, i son rutes guiades amb un guia de muntanya professional.

En totes aquelles rutes que ho permeten, es practica la marxa nòrdica, una pràctica esportiva aeròbica, saludable i apta per a tots els públics, independentment de l’edat i la forma física. Consisteix a caminar amb l’ajuda de bastons similars als utilitzats en l’esquí. Totes les sortides es fan els diumenges al matí.

La distància dels itineraris varia entre 8 i 13 km, i tenen una durada de 3 a 4 hores.

Aquest programa és gestionat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en el marc del conveni de cooperació i col·laboració entre la Diputació de Barcelona, el CVGOB i l’Ajuntament de Montesquiu, relatiu a les tasques d’informació de l’equipament cultural i Centre de Recursos del Castell de Montesquiu.

Les sortides tenen un preu de 4 euros i sempre cal inscripció prèvia, ja que les places son limitades.

Darrera actualització: 2.03.2021 | 09:16