Resum del ple ordinari del dia 27 de juliol de 2021

Dimecres, 4 d’agost de 2021

El ple ordinari del dimarts 27 de juliol es va desenvolupar a porta tancada retransmès per ràdio Montesquiu i amb la presència de dos regidors per cada un dels grups municipals

El primer punt va ser l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, aprovat amb unanimitat.

El segon punt es va aprovar per unanimitat i fixava les festes locals per l’any 2022, el dia 31 d’octubre i el 7 de desembre. Es canvia l’1 d’octubre festa habitual els últims anys que ja serà dissabte.

El tercer punt va aprovar una nova consulta popular amb els vots a favor dels representants de junts per Montesquiu i Som Montesquiu i l’abstenció d’esquerra Montesquiu. En aquesta ocasió el que es votarà serà quin dels 3 projectes més valorats del concurs d’idees de remodelació de la Plaça de la República serà el que es durà a terme. Els veïns i veïnes podran votar del 31 d’agost al 7 de setembre telemàticament per l'App de l’Ajuntament i presencialment a l’Ajuntament en horari d’oficina; es podran consultar els plafons de les propostes a la plaça de la República. Les tres propostes escollides que passen a votació són les més ben valorades pel jurat d’experts entre les 15 propostes que es van presentar al concurs d’idees.

En el quart punt es va aprovar una modificació de crèdit per majors ingressos per introduir en el pressupost municipal tres subvencions rebudes: Pla d’ocupació utilitzat per la plaça de brigada, subvenció de camins municipals fora de sòl urbà en el qual s’ha arreglat el camí de la depuradora i subvenció de l’ACA per reparació de maquinària a la depuradora. El punt es va aprovar amb el vot favorable de tots els representants.

El cinquè i últim punt va aprovar per unanimitat la modificació dels estatuts del Consorci d’Osona de serveis Socials, per modificar algun dels seus punts i ampliar-lo per l’entrada de més municipis.

El ple va continuar donant compte dels decrets d’alcaldia i de les juntes de govern i va finalitzar amb l’espai de precs i preguntes que l’oposició efectua als regidors i regidores de l’equip de govern.

Darrera actualització: 4.08.2021 | 08:49