Resum del ple extraordinari del dia 11-05-2021

Dijous, 13 de maig de 2021

Resum del ple extraordinari del dia 11-5-2021 retransmès en directe per Ràdio Montesquiu, en què com a novetat, podeu escoltar la gravació íntegra del ple.

1. En el primer punt de l'ordre del dia, es va donar compte sense votacions de la Resolució d'aprovació de la liquidació del Pressupost 2020.

2. Al segon punt, es va aprovar el plec de clàusules del concurs d'idees per la remodelació de la plaça de la República.

En aquest punt s'aprovaven unes modificacions respecte al mateix concurs aprovat anteriorment; les modificacions es devien a un error de forma en la tramitació del concurs i es van realitzar a instància i petició del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Es van dividir les dues fases del concurs en dues tramitacions separades i es va establir un premi econòmic pels tres guanyadors del concurs que passaran a la consulta popular final.

El plec de clàusules es va aprovar amb els vots a favor de Junts per Montesquiu i Som Montesquiu i l'abstenció d'Esquerra Montesquiu.

3. En el tercer punt, es va debatre l'inici del procediment de convocatòria d'una consulta popular per a decidir quines inversions és realitzaran aquest any 2021.

La consulta consistirà en una votació ciutadana entre 8 propostes extretes de les inversions previstes dins del Pla d'Actuació Municipal.

En la consulta hi podran participar totes les persones empadronades majors de 16 anys i es podrà votar tant de forma presencial als punts establerts com digital a través de l'App de l'Ajuntament.

La consulta es convocarà per realitzar-la durant les pròximes setmanes i s'informarà degudament mitjançant un document informatiu enviat a tots els habitatges del municipi.

El punt es va aprovar per unanimitat amb els vots a favor de Som Montesquiu, Junts per Montesquiu i Esquerra Montesquiu.

4. En el quart i últim punt, es va aprovar, també per unanimitat amb els vots a favor de tots els representants, una modificació de crèdit d'incorporació de romanent i per majors ingressos.

Darrera actualització: 13.05.2021 | 09:12