Regalem un petit obsequi a les àvies i avis de la Residència per Nadal

Dimarts, 29 de desembre de 2020 a les 00:00

Les festes de Nadal, per molts de nosaltres, són dies per compartir, riure i gaudir. Tot i que aquest any està essent més difícil, la majoria tenim algun familiar o amic a prop amb qui compartir una estona junts o una videotrucada per desitjar-nos bones festes.

Però no tothom té la sort de poder-les gaudir; són dates en què els sentiments estan a flor de pell. Per molts, són dates de tristesa i melancolia pels que falten, especialment aquest any, on molta més gent està o se sent sola o aïllada.

Segurament, en aquesta situació es troben també molts dels avis i àvies de les residències, els quals des d'un inici han estat els més afectats i perjudicats per la pandèmia.

Per això, des de l'Ajuntament, vam voler posar el nostre petit granet de sorra per intentar fer-los més fàcil les festes, regalant un petit obsequi a cada una de les persones que resideixen a la Residència Els Tells i que finalment no podran sortir per compartir temps amb els seus familiars.

L'obsequi, és un llibre de la història de Montesquiu, amb el que esperem que en fullejar-lo, llegir-lo o simplement mirar les imatges antigues del nostre poble, els portin bons records d'infantesa i joventut.

Aquest any, siguem més conscients que mai de les nostres accions, respectem les mesures, regalem amor i ajudem a qui ho necessiti.

Per a tots els que també se senten sols i des de l'Ajuntament no hi podem arribar, una abraçada ben forta i els millors desitjos.

Darrera actualització: 29.12.2020 | 17:45