Nova fase obres remodelació voreres Ctra Ribes

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 00:00

El dia 8 de novembre començarà una nova fase de les obres de remodelació de les voreres de la carretera de Ribes.

Les obres es realitzaran en dues parts diferenciades; la primera, durarà 4 setmanes i es remodelaran les voreres del costat oest, entre els números 23 i 37.

Posteriorment es passarà al costat est, a la part de baix, i s'actuarà entre les cruïlles del passatge Montserrat i el carrer Martí Masdeu preveient acabar durant el mes de gener.

En el projecte de les voreres, es dóna continuïtat al disseny seguit anys anteriors a la mateixa carretera i té en especial consideració l'accessibilitat de la zona amb la connexió de les voreres de la carretera amb la dels carrers 25 d'agost i Martí Masdeu, que a dia d'avui és innexistent.

A les obres es canviarà el clavegueram actual d'aigües residuals al costat oest de la carretera i es realitzarà la xarxa separativa d'aquesta zona amb la construcció d'una claveguera d'aigües pluvials.

Ahir es va fer una reunió tècnica amb tots els veïns i veïnes de la zona per informar-los sobre el projecte d'acondicionament de les voreres, el disseny, els terminis i per aclarir tots els dubtes de les persones presents.

Darrera actualització: 29.10.2021 | 12:44