Nova edició del Butlletí del poble

Dilluns, 31 de juliol de 2017 a les 00:00

Ja teniu disponible la nova edició del Butlletí del poble.

Benvolgudes i benvolguts,
Com a alcaldessa de Montesquiu és un plaer poder adreçar-me a tots vosaltres per encetar una nova etapa del butlletí, que surt amb la voluntat i el compromís municipal de fer arribar a tothom la informació i la gestió del dia a dia del nostre poble. Creiem que el butlletí és una eina útil per a ser més transparents i que el ciutadà pugui tenir accés a la informació pública, donant a conèixer les actuacions i activitats realitzades i els nous projectes a executar en el nostre municipi. En el proper número del butlletí també hi haurà un espai dedicat a cada grup polític. El butlletí sortirà trimestralment i cada edició traurà 16 pàgines i tindrà bàsicament espais de notícies sobre Montesquiu, una pàgina central amb fotografies dels actes del poble, espai pels comentaris de cada un dels grups polítics i l’agenda d’actes.

A banda de donar-vos informació, us agrairíem que enviéssiu suggeriments, comentaris, queixes o preguntes que tingueu a mntq.info@montesquiu.cat, per poder editar un butlletí millor, més complet i de més qualitat. Per tant, us demano la vostra col·laboració.
Aprofito per donar les gràcies a totes les persones que col·laboren i participen en els actes que es fan, ja que en ser un municipi petit, això permet que els actes puguin sortir millor. Desitjo que totes les activitats que es facin a partir d’ara us agradin i us convido a ser-hi presents. Sempre intentem fer activitats per a totes les edats.

Us convido, també, a assistir a les reunions informatives que fem sobre diferents temàtiques, ja que la vostra opinió és molt important.

Estem vivint dies que estan marcant la nostra història, la Història del poble català, desitjo que la gent pugui gaudir de la democràcia i exercir el seu dret a vot.

Finalment, desitjar-vos un bon estiu 2017.

Darrera actualització: 31.07.2017 | 14:45