Nova consulta ciutadana - Remodelem la Plaça de la República

Divendres, 20 d'agost de 2021 a les 00:00

Situem la plaça com a nucli de vida pels veïns i veïnes del municipi, com un espai de gaudi per famílies i vianants que permeti fer més saludable i accessible la mobilitat de la població alhora que dibuixa un municipi més sostenible, renautralitzant els espais públics i buscant un major equilibri entre zones verdes i pavimentades.

El PUOSC (Pla únic d'Obres i Serveis de Catalunya) va atorgar a l'ajuntament una subvenció per remodelar i fer accessible la Plaça de la República per valor de 161.336,44€.

Les tres propostes que es presenten en aquesta consulta popular, són les més ben valorades pel jurat d'experts i guanyadores en el concurs d'idees d'entre les 15 propostes que s'hi van presentar. D'aquestes 3 propostes, cada persona en pot votar una; el projecte més votat, serà el que s'executarà per remodelar la Plaça de la República i dur a terme les obres durant l'any 2022.

Hi podrà participar qualsevol persona empadronada a Montesquiu major de 16 anys.

Es podrà votar del 31 d'agost al 7 de setembre i el recompte es farà el dia 7 de setembre a les 19h en un acte públic a l'ajuntament.

Per votar caldrà portar DNI o NIE i es podrà fer:

  • Presencialment: A l'Ajuntament de Montesquiu de 9:00h a 14:00h  o al mercat municipal el dimarts 31 de setembre de 9:00h a 14:00h.
  • Digitalment: a través de la nova aplicació mòbil de Montesquiu. Caldrà registrar-se prèviament introduint les dades personals. El sistema comprovarà si la persona és al cens per poder completar el registre.

Les propostes també estaran exposades a la Plaça de la República, a la pàgina web i a la resta de les xarxes socials de l'Ajuntament.

Més informació.

Darrera actualització: 20.08.2021 | 13:43