Nous vestidors al pavelló municipal

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 00:00

Les obres dels nous vestidors al pavelló van finalitzar setmanes enrere i ja estan en ple funcionament i utilització pels equips i activitats que s'hi realitzen regularment.

La dinamització de l'esport al pavelló ha anat en augment els últims anys gràcies a la dedicació i al treball constant del Club Patí Montesquiu i a altres entitats que hi realitzen  activitats esportives extraescolars pels infants del Bisaura.

L'augment del nombre d'equips i partits disputats al pavelló, van provocar que les instal·lacions quedessin petites i impossibilitessin enllaçar partits per manca d'espais als vestidors.
 
Amb aquesta adequació, s'han realitzat 3 nous vestidors de 22,8m2, 21,39m2 i 9,7m2 respectivament i una sala amb armaris per guardar-hi material esportiu on s'hi ubica el nou termo elèctric per a l'escalfament de l'aigua per a les 12 dutxes.

L'equipament es complementa amb 3 piques, bancs i penjadors pels mateixos usuaris.

La despesa ha estat finançada en part per fons propis de l'Ajuntament i una part subvencionada dins del programa de reforma d'equipaments resilents de la Diputació de Barcelona.

Aquesta ampliació dels vestidors, combinada amb l'adequació acústica del pavelló acabada també durant el mes de desembre, milloren encara més les instal·lacions esportives de Montesquiu i col·loquen al nostre pavelló com un dels referents al territori on poder-hi desenvolupar activitats esportives principalment infantils i de base, com a futur del nostre municipi.

Darrera actualització: 10.01.2023 | 16:19