Lloguer espais municipals

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 00:00

T'agradaria impartir cursos o tallers però necessites un local?
 

T'agradaria impartir cursos o tallers però necessites un local?

🔝L'Ajuntament de Montesquiu, amb la voluntat de potenciar la participació de la gent i augmentar l'oferta de cursos i tallers, posa a disposició de la població, sota lloguer, les sales municipals del Pavelló, Sala d'actes de l'Ajuntament, sala dels safaretjos i el camp de futbol.

💶El preu dels diferents espais està regulat segons si l'acte que s'hi realitza és un acte obert al públic amb remuneració econòmica (cursos, tallers...) o bé si es tracta d'un acte privat no obert a la resta de la població (aniversaris, celebracions...).

🆓Per totes les activitats obertes a tothom i que s'imparteixin de forma gratuïta, el lloguer dels diferents espais també serà gratuït.

📑Per fer publicitat i difusió dels diferents cursos i tallers, es publicarà un catàleg d'activitats de manera periòdica per donar-les a conèixer a tota la població i animar a la gent a la participació.

✔️Alhora, si necessiteu equipament per fer una celebració a casa, l'Ajuntament posa a disposició de tota la població el material municipal, sota lloguer, de taules i cadires.

🖇️L'ordenança que ho regula, va ser aprovada al ple municipal i està disponible a la web municipal.

📞Per més informació, preus i reserves, contactar amb l'Ajuntament al mail montesquiu@montesquiu.cat o bé al 93.852.91.00 en horari d'oficina.

❗Davant la situació actual de la covid19, totes les activitats han de garantir totes les mesures de seguretat i respectar els aforaments màxims de tots els equipaments.

🎉 Més endavant es permetrà llogar els espais per fer celebracions privades o aniversaris.

#montesquiu #espaismunicipals

Darrera actualització: 24.09.2020 | 13:50