Licitació de les obres de rehabilitació del Centre Obrer Recreatiu

Dilluns, 23 de gener de 2023 a les 00:00

Oberta la licitació de les obres del teatre del Centre Obrer Recreatiu

L'edifici, conegut popularment com "el Centro" i que va ser declarat Bé Cultural d'Interès Local (BCIL) uns mesos enrere, recuperarà el seu esplendor viscut amb el moviment obrer de l'època i recuperarà així part de la seva memòria històrica.

Finalment, tornarà a esdevenir un espai neuràlgic i punt de trobada de la població, on desenvolupar-hi activitats culturals i d'oci.

L'objecte del contracte és l'execució de les obres del Lot1 del Projecte de rehabilitació, consistent en l'obra civil; el pressupost de licitació és de 281.288,09 € (IVA inclòs).

Aquest lot, s'uneix al de plaques fotovoltaiques ja adjudicat que s'instal·laran aviat i s'unirà amb el lot de material escenotècnic i equipament del teatre que es realitzarà un cop acabada l'obra.

La inversió total prevista entre tots els lots serà de 468.257,84, 100% subvencionada per diferents línies de subvencions de la Diputació de Barcelona.

L'inici del termini d'execució del contracte es preveu que sigui en els pròxims mesos i començarà a comptar des del dia en què se signi l'acta de comprovació de replanteig i s'iniciïn les obres. La durada prevista de les obres segons projecte és de 6 mesos.

El termini de presentació d'ofertes serà fins el 12/02/23.

Informació: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=115543161&lawType=

Paral·lelament, s'ha treballat per tenir un nou espai de magatzem més gran que l'actual; properament s'anunciarà quin és l'espai seleccionat i es farà el canvi abans de l'inici de les obres.

Recuperem el passat per entendre el present i construir el futur.

Darrera actualització: 31.01.2023 | 14:10