La Residència Els Tells, canviarà d'empresa gestora a partir del 15 de juliol. ⠀

Divendres, 3 de juliol de 2020 a les 00:00

🏩 La Residència Els Tells, després de més de 20 anys gestionada per la fundació privada Can Pedró, canviarà d'empresa gestora a partir del 15 de juliol.


⚖️ La nova modalitat de gestió, deixa enrere l'externalització total per donar pas a una gestió on la nova empresa actuarà com a recurs propi de la mancomunitat i on l'Ajuntament de Montesquiu, com a part integrant, hi tindrà poder de decisió per millorar-ne els serveis assistencials.

🤝 Per dur-ho a terme, s'ha signat un conveni d'encomana de gestió amb SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya; empresa 100% pública, sense ànim de lucre i especialitzada en la gestió de residències de gent gran.

👥 Ahir 2 de juliol, es varen fer les presentacions de Sumar amb els treballadors i treballadores i posteriorment amb les famílies dels usuaris, explicant el nou model d'atenció que es durà a terme a partir d'ara a Montesquiu.

👵🏻👴🏼Aquest model està encaminat a una atenció de qualitat a partir d’un canvi de mirada, posant l'usuari sempre al centre i desenvolupant el programa propi de Sumar "Tu decideixes com vols envellir"; un projecte pioner a Catalunya on el principal objectiu és respectar les preferències i horaris de la persona i que aquesta pugui viure en un centre, de la mateixa manera que ho faria a casa, gaudint de l'equipament i sentint-se útil, còmoda i realitzada.

📈 Amb aquesta nova mirada, es pretén donar un nou impuls a la residència, millorant-la en l'àmbit assistencial, en l'atenció mèdica, en la comunicació i transparència amb les famílies, i millorant també les condicions laborals de tots els treballadors i treballadores que actualment ja formen part de la Residència Els Tells.

💛 Per una vida digna, repensem la vellesa; per uns serveis públics de qualitat, posem la vida al centre.

#residènciaelstells
#montesquiu 
#gentgran

Darrera actualització: 06.07.2020 | 23:40

Imatges

Fotografia presentació als treballadors Fotografia presentació a les families