La màgia d'orient arriba a Montesquiu

Dijous, 4 de gener de 2024

Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. 

Divendres 5 de gener a les 18 h els Reis de l'Orient arribaran a la plaça de la República de Montesquiu on infants i adults els esperarem i escoltarem els seus Parlaments des del balcó de l'Ajuntament i on se'ls entregarà la clau màgica de Montesquiu.
Després de la Rebuda a la Plaça, la Comitiva Reial rebrà els infants dins del mateix Campament Reial, amb una rebuda encara més màgica i on tothom es podrà fer fotos i parlar amb els patges més visitats aquests últims dies i amb els mateixos Reis de l'Orient Melcior, Gaspar i Baltasar.
En finalitzar la Rebuda, els Reis d'Orient i els Patges visitaran les cases de tots els infants fins a 12 anys de Montesquiu que ho desitgin. Per fer-ho cal inscriure's per WhatsApp al número 648091611 abans de les 15:00 h del divendres 5 de gener i, en aquest moment, es rebran les instruccions per la Rebuda a casa d'alguns dels personatges de la comitiva.
La Comitiva Reial ens demana que els disculpem per haver de deixar els carruatges, cavalls i carrosses a Orient a conseqüència de la previsió meteorològica, però posaran tots els seus esforços perquè gaudiu d'una Rebuda Reial màgica al Campament i que tingueu una nit per no oblidar
Darrera actualització: 8.01.2024 | 11:19