Itinerari accessible Parc del Castell de Montesquiu

Dijous, 11 d’abril de 2024

El divendres passat, es va estrenar oficialment el nou itinerari accessible del Parc del Castell de Montesquiu, amb la participació de personal treballador i directiu del Parc, l'Associació de Diversitat Funcional d'Osona ADFO, la Diputació de Barcelona i representants de l'Ajuntament de Montesquiu.

Aquesta obra, és la primera fase d’un nou itinerari senyalitzat accessible per a persones amb diversitat funcional que connecta els aparcaments de mobilitat reduïda del castell amb el restaurant de la Casanova del castell. Aquest primer tram, té 386 metres de llargada i arriba fins a l’accés al restaurant.

L'objectiu del Parc, és dur a terme accions encaminades a facilitar l'accés al medi natural a totes les persones, independentment de les seves capacitats.

L’itinerari es configura a través de les feixes ja existents, buscant la màxima integració en el terreny i adaptant-se a la topografia i, cada 50 metres aproximadament, hi ha una àrea de repòs que inclou un banc accessible perquè es pugui descansar i amb els espais necessaris perquè una persona amb cadira de rodes hi pugui maniobrar i girar.

Darrera actualització: 11.04.2024 | 13:19