Inici de les obres del Pont del Castell de Montesquiu

Diumenge, 16 d'agost de 2020 a les 00:00

🆕Finalment, demà dilluns 17 d'agost, després d'unes setmanes de retard, s’iniciaran les obres corresponents al projecte de millora del pont d’accés al Parc del Castell.

👷🏼‍♀️ El dijous passat, l'equip de govern es va reunir al pont amb el projectista de l'obra i un tècnic de la Diputació de Barcelona per coordinar l'inici de les obres.

🚗Durant la primera setmana es duran a terme desmuntatges, instal·lació de cartells de senyalització i altres obres auxiliars, que implicaran el tall del pont al trànsit rodat, deixant el pas a vianants. Per accedir al Parc del Castell de Montesquiu amb vehicle, caldrà utilitzar l'accés des de Sant Quirze de Besora.

👥A partir del dia 24 d’agost, es procedirà al tall del pont, tant per a vianants com per al trànsit rodat, seguint la planificació prevista en projecte.

❌ El Passeig del Ter estarà tallat en aquest punt per dur a terme les obres d'ampliació del pas inferior del pont.

🔜L'adequació del Camí Ral es durà a terme en l'última fase de l'obra i per tant la circulació no es veurà afectada fins d'aquí uns mesos.

🎟️ Recordeu que un cop tallat l'accés als vianants, es podrà anar a Sant quirze de Besora a peu pel pas senyalitzat de la carretera o utilitzant el servei de bus de TEISA, pagant el tiquet i després portant-lo a l'Ajuntament de Montesquiu per fer-ne la devolució pels veïns i veïnes de Montesquiu.

#obres
#pontdelcastell
@c_montesquiu
@dibacat

Darrera actualització: 20.08.2020 | 13:50