Inici de les obres del Pont del Castell de Montesquiu

Diumenge, 16 d'agost de 2020 a les 00:00

馃啎Finalment, demà dilluns 17 d'agost, després d'unes setmanes de retard, s’iniciaran les obres corresponents al projecte de millora del pont d’accés al Parc del Castell.

馃懛馃徏‍鈾锔 El dijous passat, l'equip de govern es va reunir al pont amb el projectista de l'obra i un tècnic de la Diputació de Barcelona per coordinar l'inici de les obres.

馃殫Durant la primera setmana es duran a terme desmuntatges, instal·lació de cartells de senyalització i altres obres auxiliars, que implicaran el tall del pont al trànsit rodat, deixant el pas a vianants. Per accedir al Parc del Castell de Montesquiu amb vehicle, caldrà utilitzar l'accés des de Sant Quirze de Besora.

馃懃A partir del dia 24 d’agost, es procedirà al tall del pont, tant per a vianants com per al trànsit rodat, seguint la planificació prevista en projecte.

鉂 El Passeig del Ter estarà tallat en aquest punt per dur a terme les obres d'ampliació del pas inferior del pont.

馃敎L'adequació del Camí Ral es durà a terme en l'última fase de l'obra i per tant la circulació no es veurà afectada fins d'aquí uns mesos.

馃師锔 Recordeu que un cop tallat l'accés als vianants, es podrà anar a Sant quirze de Besora a peu pel pas senyalitzat de la carretera o utilitzant el servei de bus de TEISA, pagant el tiquet i després portant-lo a l'Ajuntament de Montesquiu per fer-ne la devolució pels veïns i veïnes de Montesquiu.

#obres
#pontdelcastell
@c_montesquiu
@dibacat

Darrera actualitzaci贸: 20.08.2020 | 13:50