Exposició pública de les llistes del cens electoral per les eleccions del Parlament de Catalunya del 12 de maig

Divendres, 22 de març de 2024

Davant la convocatòria d’ Eleccions al Parlament de Catalunya 2024, que se celebraran el 12 de maig de 2024, s’obre un període d’exposició pública de les llistes del cens electoral vigents del 25 de març a l’1 d’abril de 2024, inclosos.

Les persones interessades a consultar-hi les seves dades, (prèvia identificació) poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, situada a la Plaça de la República, 1-2  en el següent horari:
 
De dilluns a divendres de 9 a 14 h. (festius 29 de març i 1 d'abril)
 
També es poden realitzar les consultes directament a l’Oficina del Cens Electoral (Institut Nacional d’Estadística), mitjançant el web: https://sede.ine.gob.es
 

Les llistes provisionals contenen els cens electoral tancat a 1 de gener d’enguany i, per tant, inclouen els moviments padronals produïts fins al 28 de desembre de 2023. Corresponen al cens electoral d'espanyols residents (CER) i al cens electoral d'espanyols residents absents (CERA).

En cas que es detecti alguna incidència en les dades, la persona interessada pot presentar la reclamació corresponent de forma presencial i aportant el document d’identificació personal corresponent, original i en vigor.

Darrera actualització: 22.03.2024 | 13:29