Eleccions Europees 2024, sol·licita el teu vot.

Dilluns, 15 de gener de 2024

Com votar des d'Espanya si tens nacionalitat d'un altre país de la UE

Eleccions Europees 2024, sol·licita el teu vot

El proper 9 de juny de 2024 es portaran a terme les Eleccions al Parlament Europeu. En aquestes eleccions, poden votar les persones residents a Espanya, però amb nacionalitat d'altres països de la Unió Europea que hagin manifestat prèviament la seva intenció de votar a Espanya. Per tant, si estàs residint a Espanya, ets major de 18 anys, i vols votar a les pròximes eleccions al Parlament Europeu, pots sol·licitar el teu vot.

Com es pot sol·licitar?

  • A l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Cornellà, si teniu aquí la vostra residència actual. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 9h a 14h

Per a la inclusió al cens electoral vigent de les eleccions es requereix la inscripció prèvia al Padró municipal i haver manifestat la vostra voluntat d'exercir el dret de sufragi actiu a les eleccions al Parlament Europeu a Espanya. 

La data límit de presentació de sol·licituds és el 30 de gener de 2024. Les manifestacions presentades amb posterioritat a aquesta data no s’incorporaran al cens vigent per a les eleccions del 9 de juny de 2024.

Si teniu dubtes, podeu contactar al telèfon gratuït de l'INE. Instituto Nacional de Estadística: 900 343 232

 

 

Darrera actualització: 26.01.2024 | 11:47