El gos és teu, la seva caca també!

Dimarts, 15 de novembre de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament inicia una nova campanya per controlar que es compleixi definitivament l'ordenança de tinença d'animals aprovada l'any 2014.

Davant de l'incivisme reiterat d'algunes persones propietàries de gossos i per protegir la salubritat del nostre municipi, prioritzar el respecte i protecció cap a la resta de veïns i veïnes i la salut dels infants que juguen i passegen pels parcs i jardins de Montesquiu, a partir del dilluns 21 de novembre es començaran a aplicar sancions a totes les persones que incompleixin algun punt de l'ordenança de tinença d'animals i sense cap mena d'excepció.

Ajuda'ns a tenir un Montesquiu net i respectuós amb tothom. Si ets propietari, porta el teu animal amb corretja, neteja la seva femta, no el deixis entrar als parcs infantils i evita que orini a les façanes i mobiliari urbà. D'aquesta manera, t'estalviaràs sancions de fins a 500€.

Si ets un veí o veïna que veus que algú incompleix l'ordenança, fes-li saber o envia'ns una imatge del gos i informació de la infracció a través de l'appmobil de l'Ajuntament.

Durant aquesta setmana, l'Agent cívic farà difusió a tota la ciutadania que passeja amb els seus gossos per la via pública de la campanya i la normativa per començar a aplicar les sancions el dilluns de la següent setmana.

Esperem que d'aquesta forma, totes les persones propietàries dels animals siguin conscients que són només elles les que han escollit tenir animals de companyia i, en conseqüència, en són elles les úniques responsables de complir la normativa i evitar que la resta de la població es vegi perjudicada per la seva falta de respecte o de civisme.

Moltes gràcies a les persones que compleixen sempre l'ordenança i que són exemple per la resta de la ciutadania.

Davant l'incivisme, tolerància zero!

Darrera actualització: 15.11.2022 | 14:30

Imatges