Decideix el futur de la Vall del Ges, Orís i Bisaura!

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 00:00

Del 9 al 16 de novembre, digues la teva en les taules de participació online!

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura està portant a terme, amb la col·laboració dels diferents ajuntaments, l’elaboració del nou pla estratègic de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. Es tracta d'un pla que ha de definir les accions a desenvolupar en els propers anys per impulsar el desenvolupament econòmic del territori en equilibri ambiental i cohesió social.

Per tal de començar a definir línies estratègiques i accions, s’ha programat la realització de 4 taules de treball dels àmbits medi ambient, turisme sostenible, cohesió social i indústria i talent. Tot i que la voluntat seria poder realitzar-les de forma presencial, l’actual situació sanitària no ho permet i aquestes primeres trobades es faran de forma telemàtica, a través de l’aplicació GoogleMeat, per tal de no demorar més el procés.

El calendari previst és el següent

  • Taula de cohesió social: 9 de novembre de 18.30 a 20.30 h
  • Taula de turisme sostenible: 10 de novembre de 18.30 a 20.30 h
  • Taula de medi ambient: 11 de novembre de 18.30 a 20.30 h
  • Taula d’indústria i talent: 16 de novembre de 18.30 a 20.30 h

Tothom qui vulgui hi podrà participar. En aquest enllaç es poden fer les inscripcions a la taula/es de treball en què es vulgui participar. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb informació de la taula i l’enllaç per connectar a la sessió.

Aquest projecte està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i la Diputació de Barcelona, en el marc del programa de Planificació Estratègica.

Darrera actualització: 06.11.2020 | 11:25