Informació i protocol de l'Ajuntament de Montesquiu per a la prevenció i la reducció de les conseqüències causades pel Coronavirus

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

L’AJUNTAMENT DE MONTESQUIU ACTIVA UN PROTOCOL PER PREVENIR EL CONTAGI DEL CORONAVIRUS SARS-COV-2

L’Ajuntament de Montesquiu ha activat aquest mati un protocol seguint les recomanacions rebudes per la Generalitat de Catalunya per evitar aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus.

L’equip de govern s’ha reunit per avaluar la situació, establir mecanismes de prevenció de contagis i planificar l’organització dels serveis en funció de l’evolució en els contagis de COVID-19, seguint les directrius del Departament de Salut de la Generalitat.

Fruit de les recomanacions, i com a mesura preventiva, s’ha decidit que durant quinze dies – des de demà divendres 13 de març, fins divendres 27 de març- Un període de 15 dies de prevenció que pot ser prorrogat.

  • TANCAR el pavelló esportiu i la sala d’actes de l’Ajuntament. Quedant anul·lades TOTES les activitats que s’hi realitzen.
  • ANUL·LAR tots els entrenaments i partits de les entitats esportives locals.
  • RESTRINGIR les visites dels familiars a la Residència Els Tells donada la vulnerabilitat dels usuaris.
  • TANCAR TOTS ELS CENTRES ESCOLARS del municipi (Escola El Rocal i Llar d’Infants Els Putxinel·lis) segons informacions del Govern de la Generalitat de Catalunya.
  • Es RECOMANA realitzar les consultes i tràmits a l’Ajuntament de forma telefònica (93.852.91.00) o telemàtica (www.montesquiu.cat)

Per altra banda, els actes per a la Commemoració de la Batalla de Montesquiu de 1714, previstos pel proper dissabte 21 de març de 2020,  QUEDEN ANUL·LATS.

Al costat d’aquestes mesures preventives, l’Ajuntament insisteix en què se segueixi la informació dels canals oficials (http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici) i no es difonguin informacions falses o no contrastades, i es transmet un missatge de tranquil·litat i confiança ja que tots els centres sanitaris estan a punt per activar el protocol davant d’un possible cas de coronavirus.

Cal recordar que davant de qualsevol sospita es recomana trucar al 061.

 

 

Montesquiu, 12 de març de 2020

Darrera actualització: 12.03.2020 | 14:41