Convocatòria pública per a les tasques de coordinació de l'emissora municipal Ràdio Montesquiu

Dimarts, 13 de febrer de 2024

L'Ajuntament de Montesquiu presenta una convocatòria pública per a les tasques de coordinació de l'emissora municipal Ràdio Montesquiu.

Després que la plaça de coordinació/direcció de la ràdio estigui vacant des de fa uns anys per defunció de la persona designada i per poder complir amb els termes de la llei de comunicació audiovisual de Catalunya 22/2005 i poder continuar amb el servei públic de ràdio municipal; es presenta aquesta convocatòria amb la voluntat de cercar una persona voluntària i interessada a poder continuar amb aquesta tasca de coordinació.

Aquesta convocatòria pública sorgeix del nou reglament de ràdio municipal aprovat al ple municipal per unanimitat, on també s'hi recullen les funcions i requisits de la nova persona coordinadora, entre altres.

La voluntat municipal és de poder complir tots els paràmetres legals del funcionament per així garantir la continuació amb aquest servei públic d'informació a les persones, obrir-la a la ciutadania per aconseguir una ràdio participativa i que veïns i veïnes i en especial la gent jove se la pugui sentir seva i participar-hi de forma voluntària i independent.

Pot optar al càrrec de coordinador/a, qualsevol persona major de 18 anys, tant de Montesquiu com de qualsevol altre poble del territori. El càrrec és incompatible amb la condició de membre de l'Ajuntament, amb l'exercici de qualsevol càrrec d'elecció o designació política i amb l'exercici de funcions de direcció o executives en partits polítics i en organitzacions sindicals o empresarials.

Per presentar-se només cal enviar una instància mostrant l'interès a ser coordinador/a i presentar un currículum acadèmic i/o professional de la persona candidata.

 

Darrera actualització: 13.02.2024 | 18:23