Convocatòria oberta nou sorteig de 8 parcel·les horts urbans ecològics

Dimecres, 8 de març de 2023

L'Ajuntament promou el cultiu d'horts urbans al municipi pels veïns i veïnes que s'interessin per l'agricultura tradicional i ecològica, a través d'una cessió temporal i a precari d'una porció de terreny.

Alhora es continuarà donant ús a les zones urbanes buides i cedides a l'Ajuntament dins del pla de solars buits del municipi.

L'autorització per conrear les parcel·les, es realitzarà a través d'un sorteig entre les persones participants, seguint els criteris que s'estableixen en les bases aprovades. 

Aquesta vegada, hi ha la possibilitat de sol·licitar una o mitja parcel·la compartida i s'haurà de comunicar en el moment de la sol·licitud. 

Les sol·licituds es poden presentar a l'Ajuntament des del dia 8 de març fins al 22 de març, ambdós inclosos a través d'una instància genèrica, electrònicament o presencialment (de dilluns a divendres de 9h a 14h i dimarts de 16h a 18h). 

El sorteig es realitzarà el dia 23 de març i es publicarà l'adjudicació de parcel·les al web, al tauler d'anuncis, al grup de difusió i a les xarxes socials assignant un número a cada parcel·la reflectit en el plànol. 
 

Darrera actualització: 8.03.2023 | 14:10