Contractació d'una persona per tasques d'agent cívic, control i vigilància d'espais i equipaments municipals i suport a la brigada.

Dimecres, 24 de març de 2021

Des de l'Ajuntament, a través d'una Pla d'Ocupació per valor de 5735.63€, s'ha obert la convocatòria d'una plaça laboral temporal, per obra o servei, d'agent cívic, control i vigilància d'espais i equipaments municipals i suport en manteniment i neteja de vies públiques i jardins.

El procés de contractació estarà obert des del dia 24 de març fins al 8 d'abril, ambdós inclosos. Totes les persones interessades, hauran de complir els requisits necessaris i aportar la documentació que es sol·licita a l'anunci.

La plaça, tindrà una durada de 6 mesos a mitja jornada, i consistirà a desenvolupar les tasques de prevenció de conflictes i promoure el civisme, mitjançant la informació i l'advertència, i quan esdevingui necessari, el requeriment.

L'obertura d'equipaments municipals i el control d'aforaments i de les mesures de prevenció contra la Covid, en els esdeveniments o activitats que es requereixin.

Així com també, transitar pels carrers controlant actes incívics, prenent nota de les deficiències viàries que s'observin i alhora millorar-ne el seu aspecte.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 13:45