Concurs d'instragram - Festa major d'estiu

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 00:00

El Servei de Joventut del Bisaura i Orís organitza el 1r Concurs d’Instagram de Festa Major d’Estiu a Montesquiu, la participació al qual, serà entre el 23 i el 26 de juliol.

Condicions:

- Es pot participar amb qualsevol fotografia que tracti la temàtica de la Festa Major de Montesquiu.

- És indispensable que les fotos tinguin l’etiqueta o hashtag #FMEMontesquiu21

- Els i les participants hauran de seguir els comptes de @ajmontesquiu i @jovesbisaura

- Els i les participants hauran de publicar la foto a la xarxa social Instagram mitjançant el seu usuari públic.

- Les fotografies hauran d’estar fetes dins el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es vulgui.

- Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, falta de temàtica, etc.) quedaran automàticament descartades.

- Les fotografies no poden contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. Tampoc es pot fer referència a marques de tercers.

- La participació al concurs és gratuïta.

 

Ús de les dades:

- Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #FMMontesquiu21 implica el permís per tal que l’Ajuntament de Montesquiu i el Servei de Joventut del Bisaura-Orís pugui publicar la fotografia i/o les fotografies als canals informatius que l’Ajuntament consideri oportuns.

- D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no seran incorporats a cap fitxer de l’Ajuntament.

 

 

Guanyador i premi:

Finalitzada la Festa Major, es seleccionaran les 3 imatges finalistes que es publicaran el dimarts 27 de juliol al compte d’instagram (@jovesbisaura) del Servei de Joventut del Bisaura.

Des de la seva publicació, el dimarts 27, es podrà votar quina de les 3 imatges escolliríeu fins el dilluns 2 d’agost a les 23.59, moment en el que es tancarà la votació. La imatge guanyadora serà la que tingui més likes.

El/a guanyador/a es farà públic el dimarts 3 d’agost als compte d’Instagram del “Servei de Joventut del Bisaura i Orís”. La fotografia guanyadora serà publicada a les xarxes de l’Ajuntament.

El premi pel guanyador/a serà un Val de 100 euros en un comerç del poble.

Darrera actualització: 22.07.2021 | 14:57