Commemoració del 3r aniversari del referèndum sobre la independència de Catalunya

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 00:00

🎗️ El dijous 1 d'octubre Montesquiu commemorarà el 3r aniversari del referèndum sobre la independència de Catalunya, que es va tenir lloc l’1 d’octubre del 2017.

📷 Pel pròxim dijous, dia de festa local a Montesquiu, s'han preparat diferents activitats obertes durant tota la tarda: l'exposició de fotos "El clam d'un poble" d'Eugeni Bel, la projecció d'un vídeo de l'1 d'octubre a Montesquiu i un recull de missatges pels presos a l'urna de l'1 d'octubre.

🎤 L'acte institucional començarà a les 18:00h i posteriorment la Dolors Feliu, alt càrrec de la Generalitat de Catalunya, ens presentarà el seu llibre "Octubre al carrer" en una interessant xerrada on exposarà els fets iniciats la tardor del 2017 i farà una anàlisi de la situació actual a Catalunya.

🗳️ Des de l'Ajuntament de Montesquiu animem a tothom a participar dels actes, per no oblidar l'aclaparadora victòria del sí al nostre municipi amb 599 vots a favor, el que representa el 97'08% dels vots, i per no perdonar la repressió de l’Estat espanyol contra els ciutadans que únicament volien exercir el seu dret a votar i contra els i les dirigents polítiques i socials, empresonades i exiliades per fer-ho possible.

🕯️A Montesquiu ni oblidem ni perdonem.

Darrera actualització: 28.09.2020 | 14:50