Arribada de SES Majestats Els Reis d'Orient a Montesquiu

Dissabte, 6 de gener de 2024

Ahir Ses Majestats el Reis d'Orient, van arribar a Montesquiu amb la resta de la seva Comitiva Reial fent gaudir a grans i petits d'una nit màgica i somniada!

Els Reis d'Orient ens van obsequiar amb moments únics i emocionants durant la seva arribada a la plaça de la República, tot i la pluja que els havia obligat a deixar els cavalls, carruatges i carrosses a Orient.
Un cop fets els parlaments des del balcó i havent-los entregat la clau màgica de Montesquiu, van rebre a tothom a dins del Campament Reial, creant així un moment més màgic i especial on tots els visitants es van poder fer fotos i parlar amb tots els patges que els dies anteriors els havien confiat els secrets més preuats d'Orient.
A la plaça, la música de la batucada i les Balladores Reials, animaven la nit a la plaça i acomiadaven a tothom qui havia entrat a rebre els Reis.
Un cop acabada la rebuda, Ses Majestats els Reis i els seus Patges, van visitar la Residència d'avis Els Tells i van portar regals a les cases de totes les famílies que ho van sol·licitar.
Gràcies a tothom que, malgrat la pluja, hi va ser present, per il·luminar-los el camí amb esperança, rialles i mirades d'il·lusió!
Des de l'Ajuntament volem agrair a les més de 60 persones que han fet possible aquests dies viure la màgia d'Orient a Montesquiu amb el muntatge i la participació tant del Campament Reial com de la rebuda dels Reis.
Darrera actualització: 8.01.2024 | 11:26