Ajuts per associacions 2024

Dijous, 4 d’abril de 2024

S'han publicat les subvencions per les associacions amb seu a Montesquiu i inscrites al Registre Municipal d'entitats, per donar suport a les entitats que executen activitats al municipi.

Aquesta anualitat 2024, per continuar promocionant el teixit associatiu, s'ha augmentat la partida a repartir entre les entitats sol·licitants un 41,9%, passant dels 8.700 € de l'any 2023 als 12.350 € per aquest any 2024.

La convocatòria ha comptat amb la participació de 8 associacions i s'han atorgat ajudes a 19 dels projectes presentats per aquestes.

Per a determinar l'import subvencionat, s'ha estudiat el pressupost i el projecte de cada una de les activitats presentades, valorant l'impacte que l'activitat a subvencionar té en el conjunt de la població, en la participació dels nostres veïns i veïnes, en les activitats programades i tenint també en compte la capacitat de generar recursos econòmics propis per executar altres activitats més enllà de les subvencionades o la capacitat de fer copagament en l'activitat proposada. S'han prioritzat doncs les associacions que treballen per generar recursos propis més enllà de l'ajuda municipal i que proposen per aquest any activitats innovadores i obertes a la població.

Gràcies a totes les persones que treballen i promouen el moviment associatiu al nostre municipi!!

Darrera actualització: 5.04.2024 | 10:01