AJUDAR A APRENDRE: Actituds per afavorir l'aprenentatge dels fills

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 12:00

馃憠馃徏 L’Ajuntament de Montesquiu juntament amb la Diputació de Barcelona ofereixen una xerrada a les famílies de l’Escola el Rocal i la Llar d’Infants Els Putxinel·lis.

馃懇馃徎‍馃彨Tot i la delicada situació actual provocada per la pandèmia, des de l’Ajuntament de Montesquiu apostem per l’educació i per seguir realitzant totes aquelles activitats que, redissenyades per tal de complir amb tota la normativa actual de la COVID-19, es puguin portar a terme.

馃搼És per això que la xerrada "Ajudar a aprendre: actituds per afavorir els aprenentatges dels fills" del proper dimecres 30 de setembre a les 17:30h serà virtual.

馃枃锔廘’Alba Castellví ens proposa una xerrada-taller flexible en els continguts, realitzant un seguit de propostes pràctiques i adaptant-se a les vostres necessitats, de manera que podreu adreçar les preguntes que més us interessin. D'aquesta manera la xerrada serà útil a cadascú de vosaltres, perquè podrà donar-vos respostes concretes a les inquietuds que tingueu.

馃摫Connectar-se a la xerrada serà facilíssim, només haureu de clicar, en el moment de començar, un enllaç que us farem arribar. Per això, és important que prèviament feu la vostra inscripció al correu de l’escola, llar d’infants o a montesquiu@montesquiu.cat 

Darrera actualitzaci贸: 24.09.2020 | 14:49