Adjudicació de la licitació de la concessió de l'ús privatiu per a l'explotació del bar de les piscines

Dissabte, 9 d'abril de 2022 a les 00:00

El dia 1 de juny, començarà una nova etapa al bar municipal de les piscines municipals.

Durant el mes de març i fins al 5 d'abril, es va obrir el procés de licitació per a la concessió del bar, mitjançant procediment obert, en el que tota persona interessada podia presentar una oferta.
 
Els resultats i puntuacions es poden consultar a la plataforma de contractació pública.
 
La proposta guanyadora ha estat la presentada per "Produccions i serveis artístics del Pirineu, SL". La concessió durarà 2 anys, amb possibilitat de dues pròrrogues de 2 anys cadascuna. Hi va haver dues propostes més, cap d'elles de les actuals concessionàries.
 
El projecte guanyador proposa un servei de bar i restaurant sota el nom "El Xiringuitu, plats i música" amb un servei d'esmorzars, dinars amb menu diari, sopars amb tapes calentes i fredes, carta d'entrepans, nits de pintxos, còctels i opcions veganes i vegetarianes amb productes locals i de proximitat.
 
Es proposen també un ampli ventall d'activitats, amb espectacles infantils, presentació de llibres, vermuts musicals, concerts, punt d'informació turística, petita biblioteca d'estiu i servei de wifi obert pels usuaris de la piscina i clients del bar entre altres.
Darrera actualització: 09.04.2022 | 09:22