A partir d'avui, es posa en funcionament una aplicaci贸 de control d'aforament de les piscines en temps real

Dilluns, 3 d'agost de 2020 a les 00:00

馃摬 L'enllaç al contador és http://clickergo.com/link/piscinamontesquiu

馃啎 Després d'avaluar el funcionament de la piscina municipal durant la primera meitat de la temporada d'estiu, detectar les necessitats i actualitzar la normativa vigent, l'aforament s'ha vist augmentat en 20 places més per millorar-ne l'accés durant la resta de la temporada.

 

馃敐A partir d'avui dilluns, també es posa en funcionament una aplicació de control d'aforament on tothom podrà saber, en temps real, el nombre de persones que hi ha a la piscina abans de sortir de casa.

馃憠馃徏 Des de l'Ajuntament de Montesquiu es va decidir obrir l'equipament donant facilitat d'accés a tots els seus usuaris, sense haver de demanar cita prèvia ni fer torns, permetent la compra d'entrades diàries o dels diferents abonaments i establint bonificacions per les persones empadronades al poble.

 

馃搼 Abans d'obrir la piscina es va donar tota la informació respecte a la nova normativa, amb les mesures específiques de la covid-19 i les restriccions d'aforament.

 

馃懃 Com a equipament públic, el principi que sempre s'ha de garantir és la llibertat d'accés a tothom independentment del lloc de residència o d'empadronament.

 

馃檹馃徏Demanem des d'aquí paciència i comprensió pels moments puntuals on l'ocupació del recinte pugui estar completa.

 

馃樂 A la piscina, se seguiran complint les mesures d'higiene i control epidemiològic existents i és molt important que recordeu mantenir 1'5m de distància i fer ús de mascareta per accedir al recinte i per utilitzar la zona del bar.

 

鉁 Des d'aquí us donem les gràcies per respectar la normativa i apel·lem a la responsabilitat individual i col·lectiva, mostrant-vos solidaris amb els altres usuaris.

Darrera actualitzaci贸: 03.08.2020 | 15:43