Nova APP de l'Ajuntament

Divendres, 26 de març de 2021

L'aplicació, ja està disponible tant per sistemes Apple com per Android i es pot descarregar gratuïtament des del Google play o de l'Apple store.

El cost de l'aplicació és de 2895€ sense Iva. D'aquest import, la meitat es va pagar l'any 2020 amb una subvenció de participació ciutadana de la Diputació i aquest 2021 es pagarà la part restant amb la mateixa subvenció.

PRINCIPALS FUNCIONALITATS

Incidències via pública: La ciutadania pot informar en tot moment i de forma ràpida qualsevol desperfecte relacionat amb l’espai públic de Montesquiu, participant així en la millora dels espais i permetent l'estudi de la seva reparació.

Bústia suggeriments: Amb la voluntat de buscar la millora contínua dels serveis i el funcionament municipal, es posa a disposició un canal de suggeriments on fer arribar idees i suggeriments de forma fàcil i directa.

Decideix Montesquiu: Apartat on les persones majors de 16 anys empadronades al municipi, podran votar en totes les consultes que es convoquin i participar en els pressupostos participatius.

Registre: Per participar en l'apartat de votacions, cal registar-se. Per no haver d'omplir les dades personals a cada tràmit, el sistema detecta automàticament si el DNI i el nom coincideixen amb el padró.

Tràmits: Apartat pensat per facilitar a la ciutadania tots els tràmits necessaris. Amb un sol clic es podrà sol·licitar la recollida de voluminosos, un volant d'empadronament, etc.

Carnets: Apartat on es podran guardar carnets com els de la piscina i altres documents en format electrònic sense necessitat de dur els exemplars en paper.

Pagaments: Es facilita el pagament de tràmits, gestions, carnets i lloguers de sales i material municipal, mitjançant el pagament electrònic.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:06