5ª Sortida joves d’estiu, aquest any a waterworld

Dijous, 27 de juny de 2019 a les 00:00

El proper dijous 11 de juliol es farà la anual sortida jove d’estiu a un parc aquàtic, amb la novetat de que aquest any i responent a la demanda d’alguns dels participants de canviar, anirem a visitar Waterworld (Lloret de Mar)

El proper dijous 11 de juliol es farà la anual sortida jove d’estiu a un parc aquàtic, amb la novetat de que aquest any i responent a la demanda d’alguns dels participants de canviar, anirem a visitar Waterworld (Lloret de Mar). Aquesta, conjuntament amb la sortida a PortAventura que es fa a la tardor, formen part dels programes mancomunats de Joventut on s’ofereixen activitats lúdiques que afavoreixen l’oci alternatiu, el temps lliure de qualitat i la cohesió al territori.

Aquesta activitat està pensada per majors de 13 anys (nascuts al 2006) de les poblacions del Bisaura i Orís, Osona Centre, i Lluçanès; territoris organitzadors i ajuntaments col·laboradors.

 

Els ajuntaments participants es fan càrrec del cost del transport, i els i les joves assumeixen el cost de l’entrada al parc aquàtic de 19 euros (11 per a menors de 16 anys).

Les inscripcions es poden fer del 3 de juny al 4 de juliol de 2019, ambdós inclosos, portant la inscripció i fent el pagament de l’entrada a l’ajuntament.

+info: tc1bisaura@ccosona.cat // 660 370 813 (Tania, tècnica de Joventut)

Darrera actualització: 27.06.2019 | 14:16