Butlletí municipal de Montesquiu (agost 2020)

Benvolguts veïns i veïnes,

Teniu a les vostres mans el primer BUTLLETÍ MUNICIPAL d’aquest 2020. El nou butlletí municipal pretén ser una autèntica eina de participació que doni veu a la ciutadania i a les entitats del municipi; com també una eina de transparència on la ciutadania pugui assabentar-se del que s'està fent al poble.

Publiquem doncs, un nou BUTLLETÍ organitzat per temàtiques segons s'estructuren en el Pla d'Actuació Municipal (PAM), amb nous espais reservats a les entitats i associacions, a la gent del poble, a la memòria històrica de Montesquiu, a l'art, a la literatura i a la joventut.

Una altra de les novetats és la periodicitat semestral que es dóna al butlletí de forma fixa i continuada, ja que en els darrers anys se n'ha fet una distribució menys regular (2 butlletins el 2017, 3 el 2018 i 1 el 2019).

Un altre aspecte a destacar és la reducció de la despesa en la publicació del butlletí respecte les edicions anteriors. S'ha suprimit l'externalització de l'edició i el muntatge a l'empresa que ho feia fins ara. Aquesta decisió representarà un estalvi per les arques municipals de 665,50€ per cada edició del butlletí.

El fet que no es contracti una empresa externa, no només suposa una reducció important de la despesa, sinó que també està en consonància amb l'interès que té l'actual Ajuntament en revertir les externalitzacions de béns i serveis amb l'objectiu d'augmentar l'estalvi per destinar-lo als serveis socials, al benestar de la ciutadania i a la inversió pública.

Us animem a llegir el nou Butlletí municipal i convertir-lo en un espai per a la participació ciutadana, l'autoestima i la cohesió del poble.

Darrera actualització: 3.06.2021 | 15:05