Parcs en concert amb Ferran Palau / Itzipa

Diumenge, 18 de setembre de 2022 a les 12.00 h

INSCRIPCIONS: Per poder assistir als concerts és imprescindible inscriure-s'hi prèviament al enllaç: INSCRIPCIÓ

Palau presentarà JOIA, projecte nascut en plena pandèmia i que torna per liquidar una etapa en què ens mostra el seu interior més íntim i acústic, una volta als orígens. El precedirà el jove conjunt Itzipa, un projecte musical emergent que es mou per l’arrel tradicional agafant sons de la Mediterrània i d’arreu del món. Dins de la programació del cicle “Música a la Cabanya. Notes de tardor”.

Parcs en concert és un cicle musical anual que es desenvolupa als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Anomenat anteriorment Música als parcs, aquest cicle ens presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l’entorn natural. Concerts a l’aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

El programa Parcs en concert acull tant actuacions musicals com recitals poètics acompanyats de música tot convertint-se en un espai de transversalitat artística. Un cicle en què la veu humana és la protagonista principal. El més natural dels instruments ens acompanya a conèixer pinedes i vinyes, rouredes, fagedes i alzinars. Concerts enmig d’escenaris únics, els espais naturals i patrimonials que configuren la nostra geografia, una geografia humana i natural enllaçada per la música.

Quin cost té:

Gratuït

JARDINS DEL CASTELL DE MONTESQUIU - 08585 Montesquiu - Barcelona (Catalunya)
Darrera actualització: 29.08.2022 | 13:48