Presentació Projecte de la Nova Passera

Dilluns, 9 de gener de 2023 a les 00.00 h

Un cop aprovat el projecte constructiu i signat el conveni entre la Diputació i l'Ajuntament de Montesquiu per la construcció de la nova passera, el dimarts 10 de gener a les 19:00h, es realitzarà la presentació del projecte, en un acte obert a tots els veïns i veïnes.

A la presentació, s'explicaran els elements constructius més importants, les característiques del conveni signat, les dades de la inversió i d'execució i el finançament.
L'acte anirà a càrrec del Diputat de la Diputació de Barcelona i President delegat de l'Àrea d'infraestructures i espais naturals Pere Pons i el Coordinador en matèria d'infraestructures de la Diputació de Barcelona Vicenç Izquierdo.
També hi participaran el Director del Parc del Castell de Montesquiu Joan Carles Àngel i els membres de l'equip de govern de l'Ajuntament de Montesquiu.
Després de temps lluitant i treballant pel finançament i construcció d'aquesta infraestructura, aviat en començaran les obres; vine i coneix de primera mà com serà la inversió més important realitzada al nostre municipi.

Darrera actualització: 09.01.2023 | 08:48