Xavier Gallart i Costa

Regidor de l'oposició

Dades biogràfiques

Lloc i data de naixement: Vic, 5 de desembre  de 1976.

Actualment treballo en l’àrea de manteniment de l’Ajuntament de Vic.

 

Trajectòria professional

La meva vida laboral a passat per tres empreses diferents durant 18 anys en el ram de la construcció com a fuster/ebenista entre les comarques del ripollès i d’osona.

Després d’acabar els estudis del grau en GAD, vaig decidir presentar-me a les oposicions pel lloc de treball que ocupo ara mateix a la plantilla de l’ajuntament de Vic, en l’àrea de manteniment com a tècnic, oficial de fuster, plaça que ocupo des de fa un any.

He estat vinculat o he col·laborat en diferents entitats del poble durant alguns anys, com a la comissió de festes, els reis o el C.D. Montesquiu com a tresorer.

 

Trajectòria política

No he militat mai en cap partit polític però sempre m’han  interessat els moviments sociopolítics que han afectat i afecten el nostre país, els passats, els presents i sobretot els que estan per venir, que estan sent d’una gran intensitat i que crec que no deixen indiferent a ningú. Crec que la gestió de tot aquest procés és molt complicada i que s’ha de fer amb il·lusió, paciència i perseverança, amb una part de brillantor política i seny saben quina mena de estat repressor i intolerant tenim al davant. Aquestes reflexions són les que em van portar a intentar posar el meu granet de sorra des del municipalisme més modest, formant part del grup d’ERC-AM en aquesta legislatura i des del 28 de juliol del 2020 com a regidor, i treballar pel meu poble, que m’ha vist néixer, créixer i ara també, formar una família.

 

Retribucions 

Indemnitzacions:

  • 100,00 € bruts per assistència a cada sessió de Ple
  • 40,00 € bruts per assistència a cada sessió de Comissió Informativa

 

Dades de contacte 

 

 

Plaça de la República, 1-2 - 08585 Montesquiu - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
Cal demanar cita prèvia.
Darrera actualització: 03.12.2020 | 12:35