Salutació de l'Alcaldessa

Benvolgudes i benvolguts,

M’honora i em fa feliç iniciar una nova etapa estant al davant d’aquesta institució, al costat dels companys amb qui compartim equip de govern des del 25 de febrer de 2020, amb el suport de l'equip de Som  i amb totes les persones que treballen a l’Ajuntament, a qui vull agrair públicament la seva dedicació, professionalitat, esforç, bona disposició i suport en tot moment, fent possible que tot funcioni.

L’experiència de formar part de l’equip de govern ha estat i és molt enriquidora per a tots nosaltres. Aconseguir la bona entesa entre els dos grups ha estat fàcil des del primer moment, ja que tots hem mantingut l’esperit de servei i la voluntat de treballar per Montesquiu. Hem empatitzat i hem creat un clima de confiança, basat en el respecte, l’acceptació i la col·laboració. Hem estat capaços de consensuar decissions, de prioritzar actuacions i de planificar nous projectes pel municipi. Puc dir que ha estat un període d’aprenentatge constant i que encara ens queda molt per aprendre.

Considerem que l’autocrítica constant és necessària per avançar i l’exigència ho és per superar-nos dia a dia, sabent aprendre de les equivocacions convertint els errors en encerts.

Encetem aquesta nova etapa de la legislatura amb la il·lusió i esperança del primer dia. Continuarem amb el nostre tarannà i convicció d’assumir la responsabilitat que ens pertoca com a representants de la població, de treballar amb constància, d’esmerçar-nos amb dedicació i esforç per afavorir el benestar de les persones, amb l’objectiu comú de treballar per aconseguir i fer realitat un poble millor, unit i cohesionat.

Continuarem compartint el govern amb el compromís de servir al poble, de gestionar els recursos municipals, d’oferir una atenció directa als veïns i veïnes, de donar una resposta a les necessitats, de trobar solucions als problemes, de promoure la cultura i vetllar per l’educació, de potenciar el teixit associatiu, d’impulsar la indústria, el comerç i el turisme, de donar a conèixer el patrimoni natural, històric i cultural, de fomentar l’esport i activitats saludables, d’afavorir la igualtat d’oportunitats i la cohesió social, contribuint així a millorar la qualitat de vida i la convivència.

Sempre, amb vocació de servei públic i amb respecte, amb insistència i amb persistència, amb esperit col·laboratiu, amb diàleg franc, amb crítica constructiva, amb la participació de la ciutadania i amb la col·laboració de les veïnes i veïns. Amb la mirada llarga i amb la ment oberta, avançarem decididament en el camí iniciat.

Vull agrair a totes les persones del poble que dia a dia ens dónen el seu suport, participen dels nostres projectes, col·laboren de forma voluntària i altruista en els diferents actes i activitats, i també a totes les entitats i associacions que amb la seva dedicació i les seves propostes omplen de vida el poble, el dignifiquen, fan que sigui més acollidor i ajuden a crear un sentiment compartit.

Us convido a totes i a tots a ser protagonistes actius i dinàmics, a confiar en les habilitats que teniu, a implicar-vos en la vida del poble, aportant  cadascú el que pugui, per millorar i fer créixer Montesquiu, el nostre poble, el poble que tant estimem.

Moltes gràcies per la vostra confiança.

Mª Núria Soler i Sucarrat - Alcaldessa

Darrera actualització: 27.01.2022 | 09:16
Darrera actualització: 27.01.2022 | 09:16