L'Ajuntament de Montesquiu estrena web

Dilluns, 12 de desembre de 2016 a les 14:10

L'Ajuntament de Montesquiu estrena nova pàgina web, amb una estructura clara, senzilla i  un disseny innovador, dinàmic i accessible.

En la societat que vivim, cada vegada més, s'utilitza l'ús de les noves tecnologies per a comunicar-se amb les administracions. Per aquest motiu, l'ajuntament va trobar conveninet sol·licitar a la Diputació de Barcelona la remodelació de la seva pàgina web ja que no era fàcil utilitzar-la o trobar la informació que es buscava.

"És important que la pàgina web de l'Ajuntament de Montesquiu sigui el primer mitjà de comunicació municipal per a què els montesquiuencs i montesquiuenques, des de qualsevol indret, puguin estar al dia o realitzar qualsevol tràmit o gestió amb aquesta administració. Amb aquesta nova pàgina web posem més fàcil al ciutadà obtenir informació de l'Ajuntament, la comunicació amb els regidors o tècnics i la realització de determinats tràmits"  comenta l'alcaldessa Elisabet Ferreres i Vergés.

Una de les novetats és que els ciutadans poden subscriure's al butlletí electrònic i rebra'n setmanalment les notícies dels apartats dels quals estiguin subcrits.

 

Avís als usuaris de la web

El web està en fase de proves. Durant aquest temps el personal de l'Ajuntament acabarà d'ajustar continguts i funcionalitats.

Si durant aquest període o en qualsevol moment observeu anomalies, o detecteu mancances, estarem molt agraïts de comptar amb la vostra opinió.

Ens podeu fer arribar els vostres comentaris mitjançant el formulari de contactar.


Darrera actualització: 19.12.2016 | 10:54