Salutació de la 1a tinenta d'alcalde

Benvolgudes veïnes i veïns.

Montesquiu inicia una nova etapa i ens fa immensament feliços saber que tenim eines per convertir alguns somnis en realitat. Sempre hem cregut que Montesquiu necessita més i estem convençuts que amb treball, esforç i constància ho aconseguirem.

Comencem aquesta nova etapa des del Govern, amb il·lusió i esperança, amb la intenció d’escampar el nostre esperit col·laboratiu i de demostrar que amb vocació de servei públic, ganes i persistència, alguns impossibles poden ser possibles.

Entrem a Govern sabent que a Montesquiu hi existeixen moltes veus diferents, no es tracta de negar aquesta realitat intentant imposar unes per sobre les altres. El mateix pacte de Govern entre dos grups polítics diferents, és fruit de la necessitat de posar Montesquiu al centre de les nostres prioritats. Al cap i a la fi, la diversitat enriqueix al poble si sabem acceptar-la i tractar-la amb respecte.

Tots podem aportar el nostre granet de sorra per millorar i fer créixer el poble, sent part activa i dinàmica perquè tots formem part de Montesquiu i només treballant de forma participativa i conjunta, el podrem construir de la forma més justa possible.
El repte que se’ns encomana és engrescador i complex, amb respecte i responsabilitat, esperem encertar en les nostres accions.

Atentament,

Nuri Soler i Sucarrat - 1a Tinenta d’alcalde

Darrera actualització: 25.03.2020 | 21:29
Darrera actualització: 25.03.2020 | 21:29