Visita del diputat de cultura Sr. Joan Josep Puigcorbé

Divendres, 17 de febrer de 2017 a les 14:10

Aquest matí, el Diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, el senyor Joan Josep Puigcorbé, ha visitat Montesquiu per conèixer de primera mà els equipaments i actes culturals que es realitzen en el municipi i conèixer les necessitats d’aquests. L’alcaldessa li ha presentat les novetats del projecte de la recreació de la Batalla de Montesquiu i la seva voluntat de continuar i millorar-la.

Puigcorbé ha visitat, acompanyat de l’alcaldessa, Elisabet Ferreres, i del regidor de Cultura, Jaume Romeu, l’Ajuntament, la Sala d’Actes, l’Arxiu històric, el Passeig del riu Ter i el Castell de Montesquiu.

Durant la visita, el diputat ha reconegut el gran treball que van realitzar els membres del Cercle de Documentació i Recerca Història de Montesquiu amb la documentació de l’Arxiu Històric municipial aportada pels veins i veïnes del poble. Així mateix, ha quedat meravellat de l’entorn del Castell de Montesquiu, el seu contingut i la voluntat de seguir creixent i apropant la història als visitants.

Darrera actualització: 03.03.2017 | 11:27