Ubicació dels contenidors a Montesquiu

Dilluns, 20 de març de 2017 a les 12:10

Montesquiu,  10 de març de 2017

Benvolgut/da,

Sabem que fer la recollida selectiva no és una tasca fàcil però, cal que per part de tots nosaltres agafem el compromís de fer-ho, i fer-ho bé.

A Montesquiu es generen 435 tones de residus/any –1,3 Kg/persona/dia.

D’aquestes 435, 223 tones, se’n van a l’abocador. D’aquestes 223 Tn, la majoria haurien d’haver anat a la planta de triatge (per recuperar el plàstic, alumini, cartró, etc.), a la foneria de vidre (on se’n fan noves ampolles) o a compostar-se.

 

 

Hem d’adquirir aquest hàbit de seleccionar ja no només la matèria orgànica, sinó també el paper, vidre, envasos, piles, olis,..., a poc a poc.

Des de l’Ajuntament, hem pogut observar que cada cop, les montesquiuenques i els montesquiuencs reciclem més; això vol dir, que cada cop hi ha més gent conscienciada i que creu que es pot fer alguna cosa per preservar el medi ambient i fer que no s’encareixi el rebut.

Cal que tots adquirim l’hàbit de reciclar és per això, que us adjuntem el plànol del poble senyalitzant els punts on es troben els contenidors de multiproducte, vidre, orgànica, roba, piles i resta. D’aquesta manera, us serà més fàcil ubicar on podeu anar a dipositar les vostres deixalles.

 

Atentament,

 

Elisabet Ferreres Vergés

Alcaldessa

Darrera actualització: 20.03.2017 | 13:29