Novetats pas alternatiu obres pont del Castell de Montesquiu

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 00:00

ūüÜē Les obres del pont del Castell que havien de començar el dilluns 29 de juny, s’han aplaçat uns dies arrel de la petició de l’Ajuntament de no tallar el pont fins a disposar de solucions concretes de connexió amb Sant Quirze de Besora.

ūüďä En aquest sentit, es va realitzar una enquesta online per a veure’n la necessitat. S’han rebut 13 respostes, 5 dels quals, sol·liciten utilitzar un servei de transport gratuït i 6 sol·liciten una connexió segura per la carretera C17.

ūüí°Després d’estudiar-ne els resultats i plantejar les possibles solucions per a minimitzar els inconvenients, s’oferiran les següents opcions:

ūüöß Pas de vianants senyalitzat i il·luminat a la carretera de connexió amb Sant Quirze, que carreteres realitzarà durant el transcurs d’aquesta setmana.

ūüöĆ Transport gratuït pels veïns i veïnes de Montesquiu que utilitzin el bus de Teisa com a connexió entre els dos municipis. El tiquet s’haurà de pagar inicialment pels usuaris i un cop es porti a l’Ajuntament se’ls hi abonarà l’import. Us adjuntem els horaris. 

ūü§ĚGràcies a tots i totes per l'esforç que fareu durant aquest temps.

Darrera actualització: 06.07.2020 | 23:52

Imatges

Horari autobús Teisa